fbpx

BUFALA GELATO – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Bufala Gelato

BUFALA GELATO – THE VIDEO

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BUFALA GELATO

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Bufala Gelato


Με οδηγό την καινοτομία

Το Bufala Gelato ξεχωρίζει από την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα του παγωτού και των υπολοίπων προϊόντων που προσφέρει.

Η ιδέα είναι απλή: Kαθώς σήμερα το παγωτό διατίθεται σχεδόν παντού, στα Bufala Gelato προσφέρουν κάτι που δεν είναι εύκολο να βρεις. Δηλαδή, φρέσκο παγωτό ημέρας και υγιεινό χάρη στα υλικά που χρησιμοποιούνται. Και επειδή το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, οι ιδρυτές του Bufala Gelato έβαλαν όλη την τεχνογνωσία της παραγωγής στη λιανική πώληση, έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να παράγει ακριβώς όσο παγωτό χρειάζεται και να είναι πάντα φρέσκο.

Στα BUFALA GELATO δεν χρειάζεται εξειδικευμένο προσωπικό. Μπορεί κανείς να μάθει να φτιάχνει το παγωτό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της εταιρείας παρέχουν κλειδωμένες συνταγές, με πολύ απλό και κατανοητό συνταγολόγιο. Αναμιγνύοντας συγκεκριμένα υλικά, τα οποία έχουν φροντίσει να είναι δομημένα έτσι ώστε να μην χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνογνωσία, ο franchisee μπορεί να διαχειριστεί τα μηχανήματα και να παράξει ακριβώς την ποσότητα που του χρειάζεται.

H αλυσίδα ξεχωρίζει χάρη στην τεχνογνωσία που την χαρακτηρίζει, τόσο σε επίπεδο σήμανσης των καταστημάτων όσο και στην διαχείριση των γεύσεων και των ειδών του παγωτού.

Το Bufala Gelato, θέλοντας να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από την αγορά, επενδύει διαρκώς στην καινοτομία ώστε να διατηρείται φρέσκο και ξεχωριστό. Παρουσιάζοντας το βουβαλίσιο παγωτό, η εταιρεία σύστησε στο ευρύ κοινό ένα παγωτό πληθωρικό, με μαστιχωτή υφή, το οποίο σπάνιζε στην αγορά. Με το κωδικολόγιο, τις γεύσεις και τον τρόπο που το παρουσιάζει, προτείνει μια εντελώς νέα εμπειρία και μας ξανασυστήνει το παγωτό. Επίσης, χάρη στα προϊόντα ice fit, τα vegan παγωτά και την ιδιαίτερα δημοφιλή buffle cone, επιτυγχάνει την προσέγγιση νέων κοινών καθημερινά.

Ταυτόχρονα, χάρη στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας υπάρχει πλήρης ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων, που εξασφαλίζει την υπεροχή και την σταθερότητα του concept.

Διαφοροποίηση και οφέλη

Το σύστημα franchise του Bufala Gelato είναι έτσι δομημένο ώστε να αποφέρει στον franchisee κέρδος και ικανοποίηση, αφού το οικονομικό μοντέλο της αλυσίδας στήθηκε εξ’ αρχής για franchising.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα προϊόντα των καταστημάτων, τα οποία πηγαίνουν από την παραγωγή απ’ ευθείας στην κατανάλωση, χωρίς δυσκολία στην τεχνογνωσία του προϊόντος. Χάρη στις κλειδωμένες συνταγές και το αναλυτικό συνταγολόγιο, ο franchisee παράγει καθημερινά φρέσκο παγωτό, βάφλες και χωνάκια παγωτού ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται, με μηχανήματα εύκολα στη διαχείριση, εκμηδενίζοντας την πιθανότητα λάθους.

Ταυτόχρονα, η ισχυρή ομάδα marketing του Bufala Gelato φροντίζει ώστε κάθε κατάστημα να ενισχύει την εικόνα του μέσω στοχευμένων κινήσεων, διοργάνωση events και διαφοροποιημένη παρουσία στα social media.

Το Bufala Gelato ξεχωρίζει για:

  • Το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Με εναλλακτικούς τύπους καταστημάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς, η πρόταση franchise του Bufala Gelato οδηγεί σε υψηλά επίπεδα καθημερινής επισκεψιμότητας και μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας.
  • Τις τυποποιημένες διαδικασίες που «λύνουν» τα χέρια του συνεργάτη.
  • Τις πολλαπλές πηγές εσόδων Πολλαπλοί τύποι καταστημάτων με καθιστικό και take away, μεγάλη ποικιλία προϊόντων.
  • Την εκπαίδευση. Ο franchisee της Bufala Gelato εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που του εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
  • Τη συνεχή υποστήριξη. Η ομάδα της Bufala Gelato είναι πάντα σε ετοιμότητα ώστε να παρέχει στον συνεργάτη συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Επικοινωνήστε μαζί μας